GGI

ggi Geneva Group International este o alianță mondială de firme de contabilitate, consultanță și avocatură cu istorie si experiență care se angajează să ofere clienților soluții specializate pentru cerințele lor internaționale de afaceri. Pentru a realiza acest lucru, afacerile au nevoie de acces la experți profesioniști și abordabili în fiecare țară.

GGI reunește companii internaționale de consultanță independente împreună cu specialiștii lor din toate țările și domeniile de activitate importante. Prin alianța Geneva Group International a devenit posibilă obținerea de soluții informate pentru toate întrebările dvs. fiscale, juridice și economice la nivel mondial. Conexiunile noastre globale ne fac suficient de mari pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dvs. variate, dar și suficient de flexibile pentru a vă furniza un consultant personal.

GGI are 566 de firme membre cu 771 de birouri (și în creștere) din întreaga lume în 123 de țări (cifrele sunt actualizate în iunie 2017). Fondată în 1995, GGI ocupă locul întâi în lume ca cea mai mare asociație multidisciplinară a profesioniștilor și se situează pe locul 6 în top 25 de rețele și asociații la nivel global de către Institute of Chartered Accountants of England & Wales.

www.ggi.com

Krieger

Din mai 2016, Hațegan Attorney și-a extins colaborarea pe plan internațional cu un parteneriat cu biroul de consultanță Krieger, situat în Frankfurt am Main. 

Biroul Hațegan se alătură celorlalți 13 parteneri internaționali ai consultanței germane, care provin din Europa precum Italia, Spania, Marea Britanie, Portugalia și Olanda, dar și din țări de pe alte continente, cum ar S.U.A, Hong Kong, Singapore și Tailanda. Biroul Hațegan este singura reprezentanță din Estul Europei. 

Această nouă colaborarea vine în întâmpinarea firmelor germane care intenționează să se extindă în Europa de Est, dar în aceeași măsură răspunde și cerințelor pieței din zonă unde activează un număr tot mai mare de firme internaționale. 

Înființat în octombrie 2008, biroul de consultanță Krieger oferă o gamă variată de servicii bazate pe un concept interdisciplinar de consultanță personalizat pentru nevoile clienților. Echipa este formată din 60 contabilii, consultanții fiscali și avocații, care includ 12 profesioniști acreditați. De asemenea, biroul se bazează și pe expertiza celor 14 parteneri internaționali din network-ul lor. 

http://krieger.eu/